General MCQs
748 questions available
Q161.The binary system is comprised of the values 1 & 0, where 0 means:
Correct Answer: D
Q162.7/56/100 in decimal form is.
Correct Answer: B
Q163.What fraction of a cake remains when 3/8 of the cake has been eaten?
Correct Answer: C
Q164.\"Yaum-e-Takbeer\" in Pakistan is celebrated on:
Correct Answer: D
Q165.Harappa is a city in Punjab about 24 km southwest of:
Correct Answer: A
Q166.What is the lenth of common border between India and Pakistan?
Correct Answer: B
Q167.Solve: 21*22*25=__________?
Correct Answer: C
Q168.Find the volume of a cubiod having 3 cm length, 3 cm width and 3 cm height?
Correct Answer: C
Q169.If 4X+13=7-2X, what is the value of "X"?
Correct Answer: B
Q170.The Lieutenant-Governor of the North-Western Provinces(NWFP) in 1895-1896 was:
Correct Answer: C
Q171.According to science the Earth is ___ years old?
Correct Answer: C
Q172.Oceans cover how much of the earth Sufrace?
Correct Answer: A
Q173.What is the total length of coastline of P akistan?
Correct Answer: B
Q174.Approximately what fraction of the human genome encodes proteins?
Correct Answer: A
Q175.The World Water day is celebrated every year on:
Correct Answer: A
Q176.All Pakistan music conference as Organized on?
Correct Answer: A
Q177.The Price of shoe is Rs 1700 and discounted price is 1320 How much discount he gets?
Correct Answer: B
Q178.A man buys an article of $ 27.50 and sells it for $ 28.60. What is his gain?
Correct Answer: B
Q179.0.001 is equal to:
Correct Answer: B
Q180.Italy has become the first developed Economy to sign One Belt One Road on 22 March
Correct Answer: B