Showing 1–20 of 31

Q1.Choose the correctly spelled word:

Easy
A Accomodation
B Accommodation
C Acommodation
D Accommodasion
Correct Spelling PPSC

Correct Answer: B

The correct spelling is "Accommodation" (double c, double m).

Q2.Choose the correctly spelled word:

Easy
A Recieve
B Reciève
C Receive
D Receieve
Correct Spelling FPSC

Correct Answer: C

"Receive" follows i before e except after c rule.

Q3.Choose the correctly spelled word:

Easy
A Neccessary
B Necesary
C Necessary
D Neccesary
Correct Spelling CSS

Correct Answer: C

Correct spelling: Necessary (one c, double s).

Q4.Choose the correctly spelled word:

Medium
A Occurance
B Occurrence
C Occurence
D Occurrance
Correct Spelling PPSC

Correct Answer: B

Correct spelling: Occurrence (double c, double r).

Q5.Choose the correctly spelled word:

Medium
A Priviledge
B Privilège
C Privilege
D Previleges
Correct Spelling PMS

Correct Answer: C

Correct spelling: Privilege.

Q6.Choose the correctly spelled word:

Medium
A Embarrasment
B Embarassment
C Embarrasement
D Embarrassment
Correct Spelling CSS

Correct Answer: D

Correct spelling: Embarrassment (double r, double s).

Q7.Choose the correctly spelled word:

Easy
A Seperate
B Seprate
C Separate
D Seperrate
Correct Spelling PPSC

Correct Answer: C

Correct spelling: Separate.

Q8.Choose the correctly spelled word:

Easy
A Definately
B Definitly
C Definitely
D Definetly
Correct Spelling CSS

Correct Answer: C

Correct spelling: Definitely.

Q9.Choose the correctly spelled word:

Easy
A Independant
B Indepiendent
C Independent
D Indipendent
Correct Spelling PMS

Correct Answer: C

Correct spelling: Independent.

Q10.Choose the correctly spelled word:

Medium
A Comittee
B Committee
C Commitee
D Commitie
Correct Spelling PPSC

Correct Answer: B

Correct spelling: Committee (double m, double t, double e).

Q11.Choose correctly spelled:

Easy
A Grammer
B Grammar
C Gramer
D Grammarr
Correct Spelling PPSC

Correct Answer: B

Correct spelling is "Grammar".

Q12.Choose correctly spelled:

Easy
A Calender
B Calander
C Calendar
D Callender
Correct Spelling CSS

Correct Answer: C

Correct spelling is "Calendar".

Q13.Choose correctly spelled:

Easy
A Foriegn
B Forein
C Foreign
D Foregn
Correct Spelling PMS

Correct Answer: C

Correct spelling is "Foreign".

Q14.Choose correctly spelled:

Easy
A Hieght
B Height
C Hight
D Hiegt
Correct Spelling CSS

Correct Answer: B

Correct spelling is "Height".

Q15.Choose correctly spelled:

Medium
A Mischevious
B Mischievious
C Mischievous
D Mischeivous
Correct Spelling PPSC

Correct Answer: C

Correct spelling is "Mischievous".

Q16.Choose correctly spelled:

Hard
A Conscientious
B Consciencious
C Conscentious
D Consciencous
Correct Spelling CSS

Correct Answer: A

Correct spelling is "Conscientious".

Q17.Choose correctly spelled:

Hard
A Bureaucracy
B Beaurocracy
C Burocracy
D Beurocracy
Correct Spelling PMS

Correct Answer: A

Correct spelling is "Bureaucracy".

Q18.Choose correctly spelled:

Hard
A Exhilaration
B Exileration
C Exhileration
D Exhilarasion
Correct Spelling CSS

Correct Answer: A

Correct spelling is "Exhilaration".

Q19.Choose correctly spelled:

Medium
A Millenium
B Milennium
C Millennium
D Millenneum
Correct Spelling PPSC

Correct Answer: C

Correct spelling is "Millennium" (double l, double n).

Q20.Choose correctly spelled:

Easy
A Relevent
B Relevant
C Relevent
D Relavent
Correct Spelling CSS

Correct Answer: B

Correct spelling is "Relevant".