Pillars & Worship
50 questions available
Q1.Salat ul Kusoof is a prayer performed
Correct Answer: A
Q2.Number of Zakat Masarif:
Correct Answer: A
Q3.how many Heads of Zakat are there
Correct Answer: D
Q4.المحجم المفهرس لالفاظ الحدیث النبوی کس کی کتاب ہے ؟
Correct Answer: C
Q5.حضرت عمر رضی اللہ عنہ کا نماز جنازہ کس نے پڑھایا؟
Correct Answer: A
Q6.How many Salats were made obligatory during the Miraj?
Correct Answer: A
Q7.Hazrat Umar martyred in which month of Islamic Calender?
Correct Answer: C
Q8.At which occasion salat became obligation (Farz ) ? Miraj Migration
Correct Answer: A
Q9.What is the second pillar of Islam?
Correct Answer: A
Q10.When did the Holy Prophet (S.A.W.) perform \"Hajjat-ul-Wada\" (The Last Pilgrimage):-A. 612 A.D
Correct Answer: C
Q11.و م کیاتر کیب کا مف حجستہ گا م ک ہے ؟
Correct Answer: A
Q12.How many time Salat is mentioned in the Holy Quran ?
Correct Answer: B
Q13.The heads of Zakat are :
Correct Answer: B
Q14.How many times salat is mentioned in the Holy Quran?
Correct Answer: B
Q15.تصنیف ہے؟ الففہ کس کی الحجموع فی
Correct Answer: A
Q16.ہ بالفہ کے مولف کونحجت الہ
Correct Answer: A
Q17.رمضان کے نمازی محرم کے سپاہی اس ضرب المثل سے کیا مراد ہے؟
Correct Answer: A
Q18.Which kind of Tax is federal subject?
Correct Answer: D
Q19.After Quran and Hadith their source of islamic jurisprudence is
Correct Answer: A
Q20.A person who is liable to pay zakat is known as:
Correct Answer: D