Showing 1–11 of 11

Q1.Let X1=10, X2=13, X4=15, compute Summation XI=?

Hard
A 30
B 40
C 50
D 60
Mean PPSC 2026

Correct Answer: C

Q2.What is the mean of 11, 21 and 31?

Easy
A 21
B 22
C 20
D 23
Mean PPSC 2024

Correct Answer: A

Mean = (11 + 21 + 31) ÷ 3 = 21.

Q3.What is the mean of 12, 22 and 32?

Easy
A 22
B 23
C 21
D 24
Mean PPSC 2024

Correct Answer: A

Mean = (12 + 22 + 32) ÷ 3 = 22.

Q4.What is the mean of 13, 23 and 33?

Easy
A 23
B 24
C 22
D 25
Mean PPSC 2024

Correct Answer: A

Mean = (13 + 23 + 33) ÷ 3 = 23.

Q5.What is the mean of 14, 24 and 34?

Easy
A 24
B 25
C 23
D 26
Mean PPSC 2024

Correct Answer: A

Mean = (14 + 24 + 34) ÷ 3 = 24.

Q6.What is the mean of 15, 25 and 35?

Easy
A 25
B 26
C 24
D 27
Mean PPSC 2024

Correct Answer: A

Mean = (15 + 25 + 35) ÷ 3 = 25.

Q7.What is the mean of 16, 26 and 36?

Easy
A 26
B 27
C 25
D 28
Mean PPSC 2024

Correct Answer: A

Mean = (16 + 26 + 36) ÷ 3 = 26.

Q8.What is the mean of 17, 27 and 37?

Easy
A 27
B 28
C 26
D 29
Mean PPSC 2024

Correct Answer: A

Mean = (17 + 27 + 37) ÷ 3 = 27.

Q9.What is the mean of 18, 28 and 38?

Easy
A 28
B 29
C 27
D 30
Mean PPSC 2024

Correct Answer: A

Mean = (18 + 28 + 38) ÷ 3 = 28.

Q10.What is the mean of 19, 29 and 39?

Easy
A 29
B 30
C 28
D 31
Mean PPSC 2024

Correct Answer: A

Mean = (19 + 29 + 39) ÷ 3 = 29.

Q11.What is the mean of 20, 30 and 40?

Easy
A 30
B 31
C 29
D 32
Mean PPSC 2024

Correct Answer: A

Mean = (20 + 30 + 40) ÷ 3 = 30.